Όπως σημειώναμε και χθες, δύσκολα οι Ακόστα και Βιδάλ θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και δυστυχώς η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για απουσία τους, επιβεβαιώθηκε. Ο Βιδάλ, που είχε ένα τράβηγμα από την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε δυνατούς ρυθμούς και ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων μόνο στις αρχές της εβδομάδας που υπήρχε τρέξιμο και φυσική κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος θα προφυλαχθεί για να μην προκύψει κάτι χειρότερο, όπως θλάση) και πλέον θα επανεκτιμηθεί και πάλι την Δευτέρα, αν θα πρέπει να υπολογίζεται για το ματς με την Λάρισα.

Ο Ακόστα έκανε νέα μαγνητική, γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στον κοιλιακό. Έχει διαπιστωθεί πολύ μεγάλη επιβάρυνσή του από την αρχή της σεζόν, έβγαλε πολλούς και διαφορετικούς τραυματισμούς και νωρίτερα από τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη δεν θα πρέπει να υπολογίζεται.

Πρέπει να διευκρινίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι κανένας τραυματισμός του τις τελευταίες μέρες δεν έχει σχέση με το αντιαθλητικό χτύπημα του Μπεργκ στον αστράγαλο, στο τελευταίο ματς που έπαιξε ο Ισπανός. Ο τραυματισμός του έχει να κάνει καθαρά με τη θλάση που έπαθε, αλλά και από τις ενοχλήσεις που είχε και πιο πριν τον Παναθηναϊκό στον προσαγωγό και τον κοιλιακό.

Εκτός των δύο παραπάνω απουσιών, συνεχίζεται και η απουσία του Τζημόπουλου, που δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τις ΗΠΑ.

Για τους υπόλοιπος, ο κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του προετοίμασαν ένα πρόγραμμα με ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής υποομάδων, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Άντι Λίλα, που εξέτισε την τιμωρία του. Στη θέση αυτή αναμένεται να επέλθει και η μοναδική ίσως αλλαγή της ενδεκάδας, με τον Καρανίκα να διεκδικεί κι αυτός μία θέση στην ενδεκάδα.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 10:30.