Παρουσίασε τη νέα του φανέλα ο ΑΓΣΙ

0

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα στη νέα σεζόν της Γ’ Εθνικής είναι ο ΑΓΣΙ! Η ομάδα και φέτος θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο του Βορρά με την πρεμιέρα να γίνεται την προσεχή Κυριακή, όπου τυπικά εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει το συμπολίτη Βίκο.

«Έτοιμοι για μια νέα σεζόν στην οποία πρώτος στόχος είναι η εύκολη παραμονή και στη συνέχεια η καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία, με παράλληλο καλό μπάσκετ και θέαμα για το κοινό» δήλωσαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του ΑΓΣΙ Χρήστος Γεωργίου, ο προπονητής της ομάδας Σοφοκλής Τσουκανέλης και ο αρχηγός Βαγγέλης Αυγερινός μαζί με τον φόργουορντ Βασίλη Πάτρα και τον σέντερ Παναγιώτη Μάντζιο.

«Μια νέα σεζόν ξεκινά. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μια πορεία ανάλογη της περσινής και γιατί όχι κάτι καλύτερο. Συνεχίζουμε και φέτος να στηριζόμαστε στα παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες της ομάδας μας, σε Γιαννιώτες παίκτες. Είναι μια τακτική του ΑΓΣΙ που τον έχει φέρει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα» ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Χρήστος Γεωργίου.

agsi-fanela-2016-2

Με τη σειρά του ο προπονητής της ομάδας Σοφοκλής Τσουκανέλης επεσήμανε ότι ο κορμός της ομάδας παραμένει ίδιος, κάτι που είναι καλό, αφού η χημεία παραμένει ίδια. «Έχουν γίνει κάποιες προσθήκες και πλέον είμαστε έτοιμοι για ένα πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο, καθώς όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει» ανέφερε.

Τέλος, έτοιμοι να προσφέρουν το 100% των δυνάμεών τους, παίζοντας μπάσκετ το οποίο θα προσελκύσει τον κόσμο δήλωσαν οι Βαγγέλης Αυγερινός, Βασίλης Πάτρας και Παναγιώτης Μάντζιος, οι οποίοι κάλεσαν και τον κόσμο να στηρίξει και φέτος την προσπάθεια της ομάδας, γεμίζοντας τον ΕΑΝΚΙ.

***
Να σημειωθεί, ότι στο περιθώριο της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας, που έχει ως βασικό χορηγό τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, καθώς και την HAUSBRANDT ΤΣΟΥΤΣΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, τους οποίους ο ΑΓΣΙ ευχαριστεί για τη συνεργασία και τη στήριξη. Η νέα φανέλα σχεδιάστηκε από την Γιαννιώτικη εταιρία ATHLOS την οποία επίσης ευχαριστεί θερμά.

agsi-fanela-2016-1

Σχόλια

Comments are closed.