Με 2 τοπικά ντέρμπι ξεκινάει η αγωνιστική σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα Γιάννενα που έχουν και φέτος 4 ομάδες στην κατηγορία, θα δουν τους εκπροσώπους τους σε μια πρώτη αναγνωριστική μεταξύ τους κόντρα, όπου θα διαφανεί λίγο-πολύ και η δυναμική τους.
Θρύλος Ιωαννίνων-Σπάρτακος ανοίγουν σήμερα την αυλαία στις 5 το απόγευμα στο κλειστό της Λιμνοπούλας, με τον Θρύλο να έχει θέσει ως στόχο να σωθεί γρήγορα και να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδό του στα play-offs. Από την πλευρά του ο Σπάρτακος αναμένεται να είναι στο επίπεδο των προηγούμενων ετών, με μοναδικό στόχο τη σωτηρία.
Τη σκυτάλη στα ντέρμπι θα πάρουν την Κυριακή οι άλλες δύο ομάδες της πόλης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στις 15:00 το IBC, μία μάχη κι αυτή με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Α’ ΓΥΡΟΣ
1η Αγωνιστική
|
Ημερομηνία |
Ώρα |
Γήπεδο |
Α γ ώ ν α ς |
Σκορ |
|
16/10/2016 |
14:00 |
ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ |
Α.Σ. ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ – Κ.Α.Ε. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓ/ΤΣΑΣ |
|
|
15/10/2016 |
17:00 |
ΕΑΝΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ |
ΘΡΥΛΟΣ ΙΩΑΝ. – Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝ. |
|
|
08/10/2016 |
19:00 |
ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ |
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ Γ.Σ. – ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ |
49 – 81 |
|
16/10/2016 |
15:00 |
ΕΑΝΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ |
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ |
|
|
15/10/2016 |
17:00 |
ΔΑΚ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ |
Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ – Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ |
|






