Πρόγραμμα προετοιμασίας αγώνα σε συνδυασμό με ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητες ακολούθησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον τεχνικό της ομάδας να μην έχει κάποιο πρόβλημα, πλην των γνωστών με Ακόστα και Βιδάλ που τέθηκαν νοκ-άουτ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κολιοφούκας, Μασούρας, Μαυροπάνος, Νικολιάς και Φερφελής.

Οι 18 που ο κ. Πετράκης θα έχει μαζί του αύριο (18:15) κόντρα στον Λεβαδειακό είναι οι εξής: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Ναδάλες, Καρανίκα, Λίλα, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Τζημόπουλο,Μιχαήλ, Γαρουφαλιά. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα τελευταία ματς έχει παρατηρηθεί συνωστισμός στα εκδοτήρια εισιτηρίων πριν την έναρξη των αγώνων και ειδικά μετά και τις συστάσεις Κοντονή προς όλες τις ΠΑΕ για πιστή εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η διαδικασία πιθανότατα θα συνεχίσει να προχωράει με αργούς ρυθμούς, γι’ αυτό και τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί, ώστε να εξυπηρετείται χωρίς προβλήματα ο κόσμος.