Είναι οριστικό πλέον, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έκανε αποδεκτό το αίτημα του Περιφερειάρχη Ηπείρου και των αρμόδιων φορέων, αναβάλλοντας τον αγώνα της Super League ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο αγώνας θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, αφού ούτε Δευτέρα θα έχει συμπληρωθεί το 48ωρο που θέλουν οι σεισμολόγοι για να μελετήσουν το φαινόμενο και να αποφανθούν.

“Κατόπιν εξαιρετικά επείγοντος αιτήματος του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και κατόπιν εισηγήσεως του συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ιωαννίνων ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Λεβαδειακού, για λόγους δημόσιας ασφάλειας και προκειμένου να προστατευτούν φίλαθλοι και αθλούμενοι από τη συνεχιζόμενη έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Στην απόφαση αναβολής συναίνεσε αμέσως και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Super League δια του προέδρου της κ. Γεωργίου Στράτου”.