Οικογενειακό δίτερμα αντί για αγώνα στον ΠΑΣ

0

Για αγώνα ετοιμάζονταν, προπόνηση τους προέκυψε. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, που το απόγευμα δεν πήγαν στο «Ζωσιμάδες» για αγώνα, αλλά προπονήθηκαν στο ΠΕΑΚΙ, ώστε να κρατηθούν σ’ ένα σχετικά καλό ρυθμό, αν και γι’ αυτούς πλέον η διακοπή παρατάθηκε αρκετά.

Πάντως η αναβολή του αγώνα δεν ήταν άσχημη για τον ΠΑΣ, αφού θα έχει μία ακόμα εβδομάδα ο κ. Πετράκης να εντάξει σε ρυθμό παίκτες με απουσίες το τελευταίο διάστημα και ίσως να περιμένει από Δευτέρα και την εξέλιξη του τραυματισμού του Βιδάλ, μήπως επιστρέψει.

Καλό ήταν και για τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», που μετά την επισπορά που είχε γίνει, χρειαζόταν λίγο ακόμα χρόνο να μεγαλώσει η ρίζα, για να μην πάει χαμένη η δουλειά που έγινε.

Στη σημερινή προπόνηση έγινε και οικογενειακό δίτερμα, με τους ρυθμούς να είναι έντονοι.

Την Δευτέρα έχει δοθεί ρεπό στην ομάδα και από Τρίτη θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός και η προετοιμασία για το ματς με την Λάρισα.

Όσον αφορά το πότε θα διεξαχθεί ο αγώνας με τον Λεβαδειακό, λόγω κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει την άλλη Τετάρτη, αλλά ενδεχομένως να οριστεί για Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Σχόλια

Comments are closed.