Πήρε πάνω του την ευθύνη της ήττας ο Σιαμέτης

0

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα στο 1ο ματς της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Έχασε στην Καλαμαριά από τον τοπικό Απόλλωνα με 25 πόντους διαφορά. Πέρα από τα πρώτα 8 λεπτά που η ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική στο υπόλοιπο του ματς εξαφανίστηκε.

Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: » Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη σημερινή εμφάνιση. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Ήταν σίγουρα πρώτο ματς της περιόδου. Δεν ήρθε και η καταστροφή. Υπάρχουν πράγματα όμως που πρέπει να αλλάξουν άμεσα στη νοοτροπία και θα γίνει από αύριο κιόλας. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε ένα κρισιμότατο ματς με την Κατερίνη που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας πλην της νίκης. Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα αλλά για σκληρή δουλειά μόνο. Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο μας για τη σημερινή εμφάνιση. Θα δώσουμε τα πάντα να μην ξανασυμβεί…».

Δεκάλεπτα: 10-12, 28-18, 47-27, 60-35
Διαιτητές: Παπαθωμά-Γεωργούλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Γκογκάκης-Καρακασίδου): Σταμπή 7, Ιγγλέζου 5(1), Παπαρέντη 4, Τσίτσου 8(2), Καλαντίδου 5, Ακσεχέρογλου 9, Σολωμού 5, Φλώρου 10, Καϊμακτσή 7.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Σιαμέτης): Ντόκου 17(4), Γιωτίτσα Ε. 11(3), Βαλέκα, Μεντεσίδου 3(1), Κατσίδου, Ξανθοπούλου 4, Στεργιούλα, Σταματέλου, Γιωτίτσα Δ., Μπουκουβάλα.

Σχόλια

Comments are closed.