Τα σενάρια για την τύχη του ΠΑΣ-Λεβαδειακός

0

Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση από τη Super League για την τύχη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακού που αναβλήθηκε εξαιτίας της μεγάλης μετασεισμικής δραστηριότητας που παρατηρούταν τις πρώτες ώρες μετά το σεισμό του Σαββάτου.

Ωστόσο υπάρχουν διάφορα σενάρια που επεξεργάζονται η διοργανώτρια αρχή, η NOVA και οι ομάδες.

Όσον αφορά την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, λόγω κυπέλλου είναι αδύνατον να πάει το ματς σ’ εκείνη την Τετάρτη.

Τετάρτη ή Πέμπτη 2-3 Νοεμβρίου επίσης δεν μπορεί να οριστεί, καθώς Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ο ΠΑΣ παίζει με τον Παναιτωλικό και ως Τετάρτη δεν θα έχει παρέλθει 48ωρο από τη λήξη του ενός αγώνα για να αρχίσει ο άλλος. Πέμπτη επίσης δεν μπορεί να γίνει γιατί Σάββατο έχουν οριστεί τα ματς της 10ης αγωνιστικής τόσο του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και του Λεβαδειακού με την Ξάνθη.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου που υπάρχει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, ο ΠΑΣ έχει καταθέσει προ πολλού αίτημα στο Δ.Σ. της Super League να μην ορίζονται αγώνες του, λόγω του ότι στερείται 2 παίκτες βασικούς, τους Λίλα και Τζημόπουλο.

Άρα, πιθανότερες Τετάρτες είναι 16 και 23 Νοεμβρίου, γιατί στις 30 υπάρχει πάλι κύπελλο.

Πάντως το ματς θα μπορούσε να πάει στις 2 Νοεμβρίου και να μην καθυστερήσει τόσο πολύ, αρκεί η Super League να μεταφέρει τον αγώνα Παναιτωλικού-ΠΑΣ Γιάννινα μία ή δύο μέρες νωρίτερα, αλλά απαιτείται η συναίνεση της NOVA. Έχει ξαναγίνει κι άλλες φορές, όμως στο παρελθόν, να υπάρχουν μικρές τροποποιήσεις στο πρόγραμμα, άρα δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα για 2 Νοεμβρίου.

Σχόλια

Comments are closed.