Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει από την Παρασκευή η ομάδα μπάσκετ των ΜΜΕ Ιωαννίνων καθώς ξεκινά και επίσημα τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Ντούγια αλλά και του βοηθού του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι θα είναι από φέτος επιφορτισμένοι με την προετοιμασία των παικτών αλλά και της τακτικής πριν από κάθε αγώνα.

Από φέτος στο προπονητικό και όχι μόνο τιμ έχει προστεθεί ο Βασίλης Καλτσής που εκτός από παίκτης θα αναλάβει και τον τομέα της Φυσικής Κατάστασης των παικτών.

Η Παρασκευή είναι θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για όλη την ομάδα αλλά κυρίως για τους νέους παίκτες της, Βασίλη Καλτσή, Κλέανδρο Ζυγούρη και Πέτρο Κατσιούλη, οι οποίοι έχουν έρθει με προσδοκίες και θέλουν να ενταχθούν αμέσως στο κλίμα της ομάδας, ο κορμός της οποίας παραμένει σχεδόν ίδιος με πέρσι.

Οι Νίκος Ντούγιας, Μιχάλης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Καλτσής θα έχουν στη διάθεσή τους 17 παίκτες με τους οποίους θα δουλέψουν για περίπου 3-4 μήνες με σκοπό να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, αφήνοντας πίσω την περσινή χρονιά.

Το ρόστερ της ομάδας μπορείτε να το δείτε εδώ