Έσπευσε να ρίξει τους τόνους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, για το κακόγουστο λογοπαίγνιο του αντιπροέδρου της ομάδας του, ο οποίος έκανε λόγο για “σεισμό” που θα προκαλέσει η Λάρισα στα Γιάννενα με το αποτέλεσμα που θα πάρει.

Το πρωί ο υπεύθυνος επικοινωνίας και τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Μπάμπης Καρβέλης, είχε αντιδράσει με δήλωσή του στο super-fm.gr, ενώ και ο κ. Κούγιας τόνισε ότι δεν έπρεπε να ειπωθεί κάτι τέτοιο και πως μάλλον αλλοιώθηκε η δήλωση του κ. Ντελόπουλου.

Μιλώντας στο ΑΕΛ RADIO είπε:

«Δεν έπρεπε ούτε για αστείο να ειπωθεί ένα τέτοιο πράγμα. Οι άνθρωποι στα Ιωάννινα δεν έχουν κοιμηθεί αυτές τις μέρες. Ο προηγούμενος αγώνας τους ματαιώθηκε. Ούτε για αστείο δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί αυτή η έκφραση. Θέλω να το διατυμπανήσουμε ότι αλλοιώθηκε η ερμηνεία του. Υπάρχουν κακόπιστοι άνθρωποι που δημιουργούν κλίμα και με έχουν πάρει συνάδελφοι μου και μου λένε, αν είναι δυνατόν να έχει δημιουργηθεί αυτό το θέμα. Τους είπα πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση.»