Μισό πρόγραμμα έβγαλε σήμερα ο Ιγκόρ Βιδάλ και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα καταφέρει να βρίσκεται έστω και στη 18άδα που θα ανακοινώσει αύριο το μεσημέρι ο Γιάννης Πετράκης. Ο Βραζιλιάνος μετά το πρώτο μέρος της προπόνησης ακολούθησε ατομικό μαζί με τον Ακόστα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν τις οδηγίες του γυμναστή Βασίλη Αλεξίου.

Θα πρέπει να επισημανθεί σ’ αυτό το σημείο ότι ο Βιδάλ ούτε μεγάλο χρόνο συμμετοχής είχε εκεί που έπαιζε στη Βραζιλία, ούτε σε υψηλούς ρυθμούς προπονούταν, οπότε θα χρειαστεί κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα μέχρι να θεωρηθεί ότι είναι έτοιμος να παίξει 90λεπτο σε αγώνα υψηλών απαιτήσεων.

Όσον αφορά τον Ακόστα, θεωρητικά θα μπορούσε να είναι έτοιμος για τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη, αλλά πιθανόν ο Πετράκης να τον κρατήσει για το ματς με τον Παναιτωλικό την άλλη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Σχετικά με τις δοκιμές για την ενδεκάδα, προκύπτει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό στην τριάδα να δούμε και πάλι την ευρωπαϊκή τριπλέτα Τζημόπουλου, Μπέριου, Μιχαήλ, ενώ στην επίθεση πάμε για δίδυμο Κόντε με Ζάιρο. Αντικαταστάτης του Ακόστα θα είναι και πάλι ο Γιάκος, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφει και ο Λίλα.