Λεονάρντο Κούτρης: «Δείξαμε πόσο καλή ομάδα είμαστε» (web tv)

0

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ είχε μείνει πίσω σε ρυθμό, λόγω της αναβολής του αγώνα του με τον Λεβαδειακό, έδειξε πόσο πολύ ήθελε το ματς και πόσο καλή ομάδα διαθέτει. Σ’ αυτήν την αποστροφή των λεγομένων του συνοψίζεται και το νόημα των δηλώσεων του νεαρού αριστεροπόδαρου μπακ-χαφ του ΠΑΣ, Λεονάρντο Κούτρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν εξ’ αρχής δύσκολο το παιχνίδι, γιατί η Λάρισα είναι μια καλή ομάδα. Είχαμε 20 μέρες απραξίας, λόγω της αναβολής του αγώνα μας με τον Λεβαδειακό. Μείναμε λίγο πίσω σε ρυθμό, όμως δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε, πόσο καλή ομάδα είμαστε και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο που μας δίνει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Έχουμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς τη σεζόν, λόγω υποχρεώσεων στην Ευρώπη, έχουμε δεθεί όλοι και είμαστε μια οικογένεια. Ο ΠΑΣ χρόνια τώρα είναι οικογένεια στο σύνολό του κι αυτό μας βγαίνει μέσα στο παιχνίδι. Κι αυτοί που παίζουν και όσοι μπαίνουν αλλαγή και όσοι μένουν εκτός είναι 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να πάρουν την ευκαιρία που θα δώσει ο προπονητής. Αυτός κρίνει και διαλέγει ποιοι θα παίξουν και όπως είδατε όλοι είμαστε έτοιμοι όποτε χρειαστεί».

Σχόλια

Comments are closed.