Γενική είσοδο 10 ευρώ όρισε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στην τιμή εισιτηρίου του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη. Θα ισχύσουν κανονικά και τα εισιτήρια διαρκείας, όπως είχε ανακοινωθεί από το καλοκαίρι και το υπενθυμίζει και πάλι στη σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και πρέπει να επιστήσουμε γι’ άλλη μια φορά την προσοχή στους φιλάθλους να προμηθεύονται εγκαίρως τα εισιτήριά τους, γιατί για μία ακόμα φορά παρατηρήθηκε με την Λάρισα πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην είσοδο, λόγω των εισιτηρίων της τελευταίας στιγμής.

Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη. Θα ισχύσει γενική είσοδος 10€ ενώ θα ισχύουν και τα εισιτήρια διαρκείας.

Το Τμήμα Διαχείρισης θα λειτουργεί σήμερα έως τις 17:00 και αύριο (Τρίτη 25.10) από τις 10:00 έως τις 17:00. Την Τετάρτη 26.10 τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ “Οι Ζωσιμάδες” θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επίσης οι φίλοι μας μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω της www.viva.gr

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.