Κυρίως το α’ ημίχρονο άφησε ικανοποιημένο τον Γιάννη Πετράκη, ενώ για το β’ μέρος δικαιολόγησε την απόδοση στο ότι η ομάδα του ήθελε να κρατήσει το αποτέλεσμα, ενώ δεν είχαν όλοι οι παίκτες καλό ρυθμό λόγω των αρκετών αλλαγών που έγιναν στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ειδικά στα τελευταία παιχνίδια η αμυντική και επιθετική της λειτουργία πιστεύω ότι ήταν υψηλού επιπέδου. Απέναντι σ’ αυτήν τη δυσκολία στο α’ ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν δημιουργικοί, πετύχαμε 1 γκολ και για ‘μενα είναι πολύ σημαντικό που στο β’ δεν είχαμε καλή εικόνα και πλην του πέναλτι δεν είχαμε άλλη φάση, η Ξάνθη κι αυτή από την πλευρά της είχε μόνο τη φάση του Λάζιτς που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Είναι σημαντική η εικόνα του α’ ημιχρόνου, υπάρχει δικαιολογία για το β’ μέρος , θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα που είχαμε, ενώ κάποια παιδιά δεν είχαν ρυθμό. Χάλασε λίγο η εικόνα μας, όχι όμως η προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί έκαναν μια πολύ σπουδαία προσπάθεια».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος απ’ όσους αγωνίστηκαν: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την εικόνα, δυστυχώς δεν μπορούμε να τους βάζουμε και τους 25 να παίξουν».

Για το αν είχε δώσει εντολή στον Μαμπουλού να εκτελέσει το πέναλτι: «Είναι γραμμένο στα αποδυτήρια ποιοι 3 θα τα χτυπάνε. Ήταν μέσα στους 3 ο Μαμπουλού και είπα να το εκτελέσει».