image description

Για μία ακόμα φορά μακριά από τους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε μικρής δυναμικότητας ομάδα και δεν μπόρεσε να πάρει στην Ρόδο τη νίκη για να διατηρήσει κάποιες μικρές μαθηματικές πιθανότητες για να κοντράρει ως το τέλος την ΑΕΛ.

Το τελικό 0-0 δεν αφήνει καμία ομάδα ικανοποιημένη και κυρίως τον Διαγόρα που έχασε ευκαιρίες στην επανάληψη για τη νίκη και μάλιστα στο 63’ σκόραρε, αλλά ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για άουτ σε εκτέλεση κόρνερ. Στη φάση αυτή ο Μανιάς έκανε την κεφαλιά εκτός τελικής γραμμής , η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λιούμης σκόραρε, αλλά είχε προηγηθεί το άουτ. Η θέση της κάμερας δεν βοηθάει για συμπεράσματα.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Μπρέγκου σούταρε από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Αθανασίου είχε κρατήσει τη θέση του και μπλόκαρε την μπάλα.



Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη στο 94’ όταν ο Ρίντερ πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Τσιλιγγίρης δεν αιφνιδιάστηκε από το σκάσιμο της μπάλας στη λάσπη και κατάφερε να κάνει μία δύσκολη απόκρουση, κρατώντας το μηδέν.



Για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο ΠΑΣ κρατάει το μηδέν στην άμυνα, αλλά με μεγαλύτερη δυσκολία σήμερα, αφού έδωσε πολλά δικαιώματα στον Διαγόρα και ήταν άνευρος, χωρίς ενέργεια, χωρίς πάθος, χωρίς κίνητρα.

Το τελευταίο θα το «πληρώσει» πολύ ακριβά η ομάδα στη συνέχεια, γιατί απομένουν 10 αγωνιστικές στις οποίες όσοι παίξουν, θα πρέπει να παίξουν μόνο για τη φανέλα και την αξιοπρέπεια της ομάδας για να τερματίσει -έστω για λόγους πρεστίζ- στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Αν κάτι αξίζει να σχολιαστεί, είναι η παρουσία της οικογένειας του κ. Χρήστου Γραμμενιάτη, που κατάγεται από την Ήπειρο, αλλά διαμένει στην Ρόδο και επισκέφθηκε μάλιστα και την αποστολή χθες στο ξενοδοχείο. Δυστυχώς η ομάδα δεν μπόρεσε να τους κάνει “δώρο” τη νίκη.

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Σταματούλας, Ντιαλόσι, Νικόλης, Παρασκευάς (74′ Παπαδόπουλος), Μανωλάκης, Μπρέγκου, Αγουάδο (87′ Γεωργέας), Τσιαντούλας, Λιούμης (90′ Φέκκας), Μανιάς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γκαλεάνο): Αθανασίου, Σομποσίνσκι, Πάνος (46′ Λώλης), Σόρια, Ρίντερ, Μπακαδήμας, Λέο (88′ Κύρκος), Νικολιάς (46′ Αζίζ), Σέποβιτς (71′ Μίνα), Τέιλορ-Χαρτ (88′ Μπεγκάλα), Χάινριχ.