Σαρωτική ήταν η Δόξα Κρανούλας το μεσημέρι του Σαββάτου στον Κατσικά, όπου συνέτριψε με 0-5 την τοπική Θύελλα, με την αποβολή του Γιώργου Θάνου στο 16’ με απευθείας κόκκινη να απλοποιεί τα πράγματα για την ομάδα του Βασίλη Σιαφάκα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Κρανούλα έκανε το 7 στα 7 στην Hall Of Brands Α’ ερασιτεχνική, αλλά διατηρεί πλεονέκτημα μόλις 2 βαθμών από την Ανατολή που την ακολουθεί στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Κρανούλα μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκε με γκολ του Χριστακόπουλου, διώχνοντας το άγχος, ενώ με την αποβολή του Θάνου στο 16’ τα πράγματα έγιναν ευκολότερα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Κρανούλας δεν δυσκολεύτηκε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 30ο λεπτό ο Τσιρογιάννης έκανε το 0-2 και τα υπόλοιπα ανελαβε ο Τσουμάνης που με χατ τρίκ διαμόρφωσε το τελικό 0-5. Τα γκολ του Τσουμάνη μπήκα στο 35ο, το 65ο και το 85ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θύελλα Κατσικά: Γκοτζιάς, Χαλιάσος (35’ Λισγάρας), Γκαρτζονίκας, Μωραΐτης, Ραγιάς (60’ Μπελεβέτης), Θάνος, Κωσταμένας (65’ Παζαρτζής), Λέκκας, Γιαννάκης, Βλάχος, Βαρτζιώτης

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Μαρμούτας (68’ Καραφλιάς), Πάσχος, Γκόλιας, Νάσιος, Καρυπιάδης, Τσουμάνης, Χαμπίμπης (79’ Ριστάνης), Γκέγκα, Τσιρογιάννης, Χριστακόπουλος (65’ Ηλίας)

Παρά τη βαριά ήττα η Θύελλα Κατσικά ανακοίνωσε ότι στηρίζει τους παίκτες και την προσπάθειά τους:

“Σήμερα η ομάδα μας ηττήθηκε από την Δόξα Κρανούλας με 0-5.
Συγχαίρουμε την Δόξα Κρανούλας για την εμφάνισή της και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθειά της !!!
Επίσης συγχαίρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθειά τους .
Εμείς σαν Διοικητικό συμβούλιο στηρίζουμε τους παίχτες και την ομάδα μας και εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους για το τι είναι ικανοί αυτοί οι ποδοσφαιριστές να επιτύχουν !!!
Ξεχνάμε γρήγορα τον σημερινό μας αγώνα , κλείνουμε την παρένθεση και συνεχίζουμε δυνατά !!!!
Επόμενος αγωνιστικός σταθμός η ομάδα του Περάματος εκτός έδρας !!!”