Φοβερά πράγματα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα του Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Ο διαιτητής Δελφάκης κάνει λόγο για φραστική επίθεση του ιδιοκτήτη της ομάδας του Περιστερίου προς τον Α’ βοηθό του στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σπανός εμφανίζεται πως εξύβρισε και απείλησε τον Ευθύμιο Κουρέντα τόσο κατά την είσοδο των δύο ομάδων στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο όσο και κατά την επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο αλλά και μετά την λήξη του παιχνιδιού.

«Ασέλγησες στο ποδόσφαιρο. Έχεις τελειώσεις, εσύ και ο Μπουτζιώλης (σ.σ. πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων). Από Δευτέρα δεν θα είσαι τίποτα. Έχετε τελειώσει. Έκανες έγκλημα σήμερα και θα σε εξαφανίσω. Τελείωσες από το ποδόσφαιρο, εσύ και ο Μπουτζιώλης», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, ενώ στην συνέχεια ο Δελφάκης αναφέρει πως ο Σπανός ακολούθησε τον ίδιο και την διαιτητική ομάδα του μέχρι τα αποδυτήρια (μετά την λήξη) φωνάζοντας στον Κουρέντα: «Θα έρθω εγώ ο ίδιος στα Τρίκαλα και θα σε βρω και θα σε γ…σω. Θα σου βγάλω τα αυτιά. Δεν θα ξαναπιάσεις σημαία».