Για την άλλη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ορίστηκε ο εξ’ αναβολής αγώνας των ομάδων Νέων του Διαγόρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είχε αναβληθεί την Κυριακή που μας πέρασε, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει η ηπειρώτικη ΠΑΕ.
Η διοργανώτρια αρχή, κατόπιν συνεννόησης με τις δύο ομάδες, όρισε ξανά τον αγώνα και ενημέρωσε σχετικά με την παρακάτω ανακοίνωση.
Σας ενημερώνουμε ότι o εξ’ αναβολής αγώνας της 15ης αγωνιστικής Α’ ομίλου για το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Super League 2 2024-25, ανάμεσα στις ΠΑΕ Διαγόρας – ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, την Πέμπτη 20.02.25 και ώρα 13:00.
Το Σάββατο με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου
Πριν ταξιδέψει για Ρόδο, η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, ενώ την ίδια μέρα θα γίνειθ και το παιχνίδι των Κ17 των δύο συλλόγων.

