
Αν και αυτήν την περίοδο οι ομάδες υποτίθεται ότι θα πρέπει να φορμάρονται, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των πρωταθλημάτων τους, ώστε να είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για όλα, στη Super League 2 αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμα πολύ μεγάλη διακοπή. Μετά από εκείνη των Χριστουγέννων, είχαμε κι αυτή που μεσολάβησε μεταξύ κανονικής περιόδου και πλέι οφ και πλέι άουτ, με τις ομάδες αναγκαστικά να κάνουν μίνι προετοιμασία και φιλικά για να ριχτούν και πάλι από σήμερα στη δράση.
Για ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ Β’, ωστόσο, τα επίσημα παιχνίδια αργούν κατά μία εβδομάδα ακόμα, οπότε οι δύο τους αποφάσισαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι σήμερα (22/2, ώρα 13:30) στους «Ζωσιμάδες».
Για τον κ. Μπαδήμα, πάντως, είναι μία ιδανική ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνα, ώστε να έχει μία πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για το ποιοι είναι έτοιμοι να πάρουν ευκαιρίες από την επόμενη κιόλας εβδομάδα που ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει εκτός έδρας με τον Μακεδονικό.
Αποστολή δεν βγήκε από πλευράς ΠΑΣ, αλλά δεδομένα θα είναι εκτός ο Μάντζης που υπέστη τροφική δηλητηρίαση, ο Τζοβάρας που είχε πρόβλημα στον προσαγωγό και οι μακροχρόνια απόντες Τσίρης και Βουτσάς.
Από εκεί και πέρα, κάποιοι παίκτες που επέστρεψαν αυτήν την εβδομάδα από ιώσεις και τραυματισμούς είναι θέμα Μπαδήμα και ιατρικού επιτελείου αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αυτοί είναι οι Νικολιάς, Δούμας, Λέο και Αζίζ.
Ελεύθερη είσοδος για διαρκείας και παιδιά στο φιλικό
Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ Β’ για τους κατόχους διαρκείας, αλλά και τα παιδιά, ενώ 5 ευρώ εισιτήριο θα υπάρχει για τους υπόλοιπους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Θα ανοίξει μόνο η μεγάλη σκεπαστή και εισιτήρια θα πωλούνται μόνο έξω από το γήπεδο στο εκδοτήριο που θα υπάρχει.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/2, 13:30) θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά για το φιλικό και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει αποκλειστικά από τις Θύρες 3 και 4.
Τρόπος έκδοσης εισιτηρίων: Μέσω των εκδοτηρίων του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.