Σε κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρα Τρίπολης, τα οποία θα είναι στις γνωστές τιμές των 15,10 και 5 ευρώ. Δεδομένου ότι η ομάδα είναι στα καλύτερά της και ότι πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, στην ΠΑΕ περιμένουν να υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι σπεύδουν την τελευταία στιγμή να αγοράσουν εισιτήριο, ουσιαστικά διακινδυνεύουν να χάσουν τα πρώτα λεπτά κάθε αγώνα, όπως ήδη έχει παρατηρηθεί ως τώρα, λόγω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που επιφέρει καθυστερήσεις μέχρι να εκδοθεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τα εισιτήρια:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ξεκινάει από αύριο Τρίτη (01.11) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου (05.11, 15:00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. ¨Οι Ζωσιμάδες¨ θα ανοίξουν στις 10:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επίσης οι φίλοι μας μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω της www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικά

Θύρες 3-4-6, €15

Θύρες 9-10, €10

Παιδικά

Θύρες 6-9, €5

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.