Θλάση στον οπίσθιο μηριαίο ο Ναδάλες

0

Το λιγότερο κακό για τον Ναδάλες έδειξε η μαγνητική που έκανε χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ισπανός αμυντικός υπέστη θλάση 1ου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, δηλαδή ο τραυματισμός του είναι στα όρια του απλού τραβήγματος, οπότε θα απουσιάσει μόνο από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι.

Αντικαταστάτης του το Σάββατο φυσικά θα είναι ο Κούτρης, που έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του το τελευταίο διάστημα, αφού είχε αγωνιστεί και στο κύπελλο και στο Αγρίνιο για 60 λεπτά.

Στο μεταξύ, στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβαν μέρος όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναιτωλικό, καθώς είχαν πάρει ρεπό από τον Γιάννη Πετράκη. Επομένως η κατάσταση του Γαρουφαλιά θα εκτιμηθεί αύριο, αλλά το ελαφρύ διάστρεμμα που είχε δεν αναμένεται να τον κρατήσει εκτός προπόνησης.

Όσον αφορά το γκρουπ των παικτών που δεν είχε αγωνιστεί με τον Παναιτωλικό, ακολούθησε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και μυϊκής ενεργοποίησης. Ενδεχομένως το Σάββατο να δούμε στην αποστολή και τον Ακόστα, ο οποίος προπονείται κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς έχει μπει και ο Λίλα, που επίσης αναμένεται να είανι στη διάθεση του κ. Πετράκη.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 11:00

Σχόλια

Comments are closed.