‘Εμειναν εκτός αποστολής για Αστέρα οι Ναδάλες και Ακόστα

0

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Αν και ο Ακόστα προπονήθηκε κανονικά αυτήν την εβδομάδα, τελικά κρίθηκε ανέτοιμος για τις συνθήκες μιας τόσο σημαντικής αναμέτρησης και η επιστροφή του στα γήπεδα θα γίνει μια και καλή πλέον και χωρίς κανένα ρίσκο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής έχει μείνει και ο Ναδάλες, που είχε πάθει θλάση α’ βαθμού και θα επιστρέψει κι αυτός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός έμειναν επίσης οι Κολιοφούκας, Μαυροπάνος, Μασούρας, Νικολιάς και Φερφελής.

Αναλυτικά η 18άδα αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Μπέριο, Σκόνδρα, Λίλα, Καρανίκα, Τζημόπουλο, Κούτρη, Γιάκο, Ζάιρο, Μαμπούλου, Κόντε, Κοζορώνη, Μπουκουβάλα, Δώνη, Βιδάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιά. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

Ο κ. Πετράκης δεν έδειξε ακόμα να έχει αποφασίσει για το σχήμα και την ενδεκάδα, η οποία εξαρτάται από το αν θα ξεκινήσει και με τους τρεις της επίθεσης Μαμπουλού, Κόντε και Ζάιρο σε 3-4-3 ή αν θα πάει σε σχήμα 3-5-2 με 2 από τους 3 επιθετικούς του. Σίγουρη επιστροφή στην ενδεκάδα είναι μόνο εκείνη του Λίλα.

Σχόλια

Comments are closed.