
Ο Γιάννης Τάτσης τα κατάφερε γι’ άλλη μια φορά σε αποστολή “αυτοκτονίας”, αφού σε παιχνίδι θρίλερ που έγινε στην Ηλιούπολη, Διαγόρας και Καβάλα ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με την ομάδα της Μακεδονίας να επωφελείται από το πολύτιμο αυτό αποτέλεσμα και να μένει στη Super League 2. Αντιθέτως ο Διαγόρας Ρόδου υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική!
Όλα έγιναν στο β’ ημίχρονο, με τον Διαγόρα να παίρνει δύο φορές προβάδισμα και την Καβάλα να βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίζει!
Ο Χνάρης στο 66’ άνοιξε το σκορ για τον Διαγόρα, ωστόσο στο 81’ ο Κασέμι από την άσπρη βούλα ισοφάρισε για την Καβάλα.
Ο Διαγόρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα και στο 83’ ο Τσιαντούλας έκανε το 2-1, παρόλα αυτά η Καβάλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και ο Στίκας στο 87ο λεπτό έγραψε το 2-2, που μετά από 13 λεπτά καθυστερήσεων έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα που κράτησε στην κατηγορία την Καβάλα.