Γυμναστήριο και τρέξιμο στον ΠΑΣ

0

Χωρίς τους δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές, Τζημόπουλο και Λίλα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αναχωρήσει από την Κυριακή για να ενσωματωθούν στις Εθνικές τους, με τον Λίλα να πηγαίνει για έναν αγώνα στην Αλβανία και τον Τζημόπουλο για δύο ματς στη Νέα Ζηλανδία και τη Νέα Καληδονία.

Η σημερινή νεροποντή δυστυχώς δημιούργησε προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω επιβάρυνση το τεχνικό τιμ αποφάσισε να γίνουν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και μόνο τρέξιμο ειδικής αντοχής στο γήπεδο.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ με την Ξάνθη αναμένεται να επιστρέψει και ο Ακόστα, που τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 18 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου και του αγωνιστικού προγράμματος που περιλαμβάνει 5 ματς (Ξάνθη, Λεβαδειακός, Βέροια, Αγροτικός Αστέρας, Ηρακλής) σε 15 μέρες από 20 Νοεμβρίου ως 5 Δεκεμβρίου, η επιστροφή Ακόστα θα δώσει τη δυνατότητα στον κ. Πετράκη να μοιράσει καλύτερα το χρόνο συμμετοχής εκείνες τις μέρες.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας την Τετάρτη στις 11:00.

Σχόλια

Comments are closed.