image description

Τις τιμές για το φιλικό των παλαιμάχων του ΠΑΣ Γιάννινα με την Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε η “κυανόλευκη” ΠΑΕ. Για όσους αγοράσουν τα εισιτήρια αγώνα με τον Λεβαδειακό και την Βέροια, η ΠΑΕ θα αγοράζει για λογαριασμό τους το εισιτήριο του φιλικού.

Βέβαια, οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες μετά τον εμπρησμό του σπιτιού του Μπίκα και πιθανόν οδεύουμε σε αναβολή επ’ αόριστον των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Ενόψει των τριών επερχόμενων αγώνων (φιλικός αγώνας με τους βετεράνους της Barcelona, 18.11, με Λεβαδειακό, 23.11, και με Βέροια, 26.11), η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 καλεί τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο μας και να ενισχύσουν τόσο τη δράση υπέρ των προσφύγων που συνδιοργανώνουμε με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Barcelona, όσο και την προσπάθεια του ΠΑΣ να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Αγοράζοντας λοιπόν τα εισιτήρια για τους αγώνες με Λεβαδειακό και Βέροια, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 πληρώνει το εισιτήριο του φιλικού και αποδίδει τα χρήματα αυτά υπέρ των προσφύγων. Για τη φιλική αναμέτρηση δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Τιμές για Λεβαδειακό και Βέροια (οι τιμές είναι για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά):

Κανονικά

Θύρες 3-4-6, 15€

Θύρες 9-10, 10€

Παιδικά

Θύρες 6-9, 5€

Τιμές για Barcelona:

Γενική είσοδος 10€

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ. Την ημέρα του αγώνα το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα παραμείνει ανοιχτό στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. έως τις 15:00, ενώ τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. ¨Οι Ζωσιμάδες¨ θα ανοίξουν στις 16:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

*Η προσφορά αυτή ισχύει έως την Πέμπτη 17.11

** Οι φίλοι μας μπορούν να προμηθεύονται το πακέτο εισιτηρίων από τα γραφεία μας στο ΠΕΑΚΙ. Μεμονωμένα για τον αγώνα με τη Barcelona θα διατίθενται και στη μπουτίκ της ομάδας καθημερινά (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).