image description

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης και στα διπλά πέδιλα θα λάβει μέρος ο κολυμβητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεόφιλος Λέκκας, όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης των “κυανόλευκων”.

Η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του Θεόφιλου Λέκκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στη Χίο, εκπροσωπώντας την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας!

Η συμμετοχή του αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για ολόκληρη την ομάδα μας, αντανακλώντας την αφοσίωση, την επιμονή και τη σκληρή δουλειά του τα τελευταία χρόνια.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία όπου θα αγωνιστεί στα 400μ. Διπλά Πέδιλα το Σάββατο 21/6/2025, και είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους!