ON DEMAND
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Εντυπωσιακή παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα σε Θερινούς Αγώνες Κολύμβησης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της mini κατηγορίας και της προαγωνιστικής κατηγορίας της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που διεξήχθη στις 28-29 Ιουνίου 2025 στα Ιωάννινα.

Τα “κυανόλευκα” σκουφάκια κατέκτησαν 70 συνολικά μετάλλια:

image description

27 Χρυσά

17 Αργυρά

26 Χάλκινα

Ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει τη σκληρή δουλειά αθλητών και προπονητών, αποδεικνύοντας την υψηλή αγωνιστική ποιότητα και το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η προαγωνιστική κατηγορία συμμετείχε με 30 αθλητές-τριες κατακτώντας πλήθος διακρίσεων και δίνοντας δυναμικό παρών σε όλες τις αποστάσεις.

Η κατηγορία mini εκπροσωπήθηκε από 13 μικρούς αθλητές-τριες, οι οποίοι έδωσαν το πρώτο τους επίσημο αγωνιστικό παρών, κερδίζοντας εμπειρίες και υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε ανακοίνωσή του το τμήμα κολύμβησης αναφέρει: “Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και στους προπονητές μας, για την αφοσίωση και την αδιάκοπη προσπάθεια.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ελληνική κολύμβηση.

Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Δύναμη στο Νερό!”

 

Μοιράσου: