Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών τα κορίτσια του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ έκαναν «δώρο» στην ομάδα του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ δύο βαθμούς ως «καλωσόρισμα» στην κατηγορία και σήμερα (Σάββατο) θέλουν να διορθώσουν το λάθος τους και να διεκδικήσουν τη νίκη στα Τρίκαλα. Τα κορίτσια του κ. Τσιούπη δοκιμάζονται στο πρώτο τους εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα γίνει με αντίπαλο τον Ασκληπιό Τρικάλων. Ο αγώνας διεξάγεται στις 19:00.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του ο ΓΑΣ ψέγει τη συμπεριφορά της «νεοφώτιστης» Λαμίας που με τις συνεχείς διαμαρτυρίες της κατάφερε καί τους διαιτητές να επηρεάσει καί τον ΓΑΣ να αποσυντονίσει, με αποτέλεσμα να του πάρει τη νίκη στο τάι-μπρέικ. «Οι Διοικούντες  και το προπονητικό team του ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ θα πρέπει γρήγορα να καταλάβουν ότι έχουν  ανέβει κατηγορία και το σωματείο τους δεν αγωνίζεται πλέον στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Ο σχεδιασμός ή οποιαδήποτε κενά παρουσιάζει η ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ δεν διορθώνονται με διαμαρτυρίες προς του Διαιτητές του αγώνα το έργο των οποίων το σωματείο μας σέβεται  γνωρίζοντας ότι αποτελούν μέρος ενός αγώνα ο οποίος σκοπό έχει να προβάλλει το άθλημα, τον κόπο των αθλητών, των προπονητών και του σωματείου γενικότερα και σε καμία περίπτωση δεν διαμορφώνουν κανένα αποτέλεσμα . Οι διαμαρτυρίες, μετά την παρακολούθηση και του σχετικού βίντεο του αγώνα,  ήταν εντελώς άκαιρες και σκοπό είχαν μόνο να κερδίσουν την εύνοια των διαιτητών αλλά και να αποσυντονίσουν την καλή εμφάνιση της ομάδας του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ απέναντι μάλιστα σε ένα διαιτητικό δίδυμο που αν ήθελε να ευνοήσει την ομάδα μας το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρο διαφορετικό. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ευχαριστούμε τον κόσμο που κατέκλεισε το κλειστό της Λιμνοπούλας και στήριξε την προσπάθεια των κοριτσιών μας», ανέφερε ο ΓΑΣ στην ανακοίνωσή του.

 

Πρεμιέρα οι άνδρες

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αυτό το Σαββατοκύριακο με την ομάδα του ΓΑΣ να αντιμετωπίζει τον ΓΣ ΑΡΤΑΣ την Κυριακή 13/11 και ώρα 19:00 στο κλειστό της Λιμνοπούλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ