Καλό ποδαρικό για άνδρες και γυναίκες της Φ.Ε.Ι στη Β’ Εθνική του βόλεϊ

0

Δύο στα δύο για την Φ.Ε. Ιωαννίνων στα ματς της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ , σε Άνδρες και Γυναίκες , με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της Βολίδας Κέρκυρας.

Την αρχή έκανε η Γυναικεία ομάδα που το μεσημέρι του Σαββάτου νίκησε με 3-0 , παρά το γεγονός ότι οι ελλείψεις της (δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες) ήταν πολλές , απόδειξη ότι οι  δύο αναπληρωματικές αθλήτριες ήταν κορίτσια Α’ Γυμνασίου η μία και η άλλη Έκτη Δημοτικού, εκτός του γεγονότος ότι η πασαδόρος της ομάδος Χριστοδούλου Μαρία-Άννα αγωνίσθηκε κατ΄ επιθυμία της ενώ είχε υψηλό πυρετό.

Το πρώτο σετ ήλθε σχετικά εύκολα στη Φ.Ε.Ι. με 25-18 που από την αρχή ήταν πολύ μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο παρά το γεγονός ότι Βολίδα προηγήθηκε με 15-18 , η Φ.Ε.Ι. ανέτρεψε το σκορ και νίκησε με 25-22.

Στο τελευταίο η Φ.Ε.Ι. έδειξε αρχικά ότι θα τελειώσει το σετ και τον αγώνα , προηγείτο σταθερά με διαφορά ασφαλείας , έφθασε 22-16 και 23-18 , η Βολίδα ανέτρεψε την κατάσταση  κατά κύριο λόγο με το σερβίς της Ιωάννας Κόντου (ανήκει στη φ.Ε.Ι. και αγωνίζεται με υποσχετική στην ομάδα της Κέρκυρας) , ισοφάρισε 23-23 και 24-24  τελικά όμως η Φ.Ε.Ι. πήρε το σετ 26-24 και το ματς , γεγονός που την γεμίζει αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου της , που είναι η παραμονή στην κατηγορία , αφού η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και οι αθλήτριες που αγωνίζονται καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες γι’ αυτό .

 Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Λαγού, Πάνο, Σεβαστιάδου, Ζεγγίνη, Τσαγκογιάννη, Χριστοδούλου, Μπάκα(λίμπερο), Εξάρχου, Κολιού.

 

Νίκη και για τους άνδρες

Μετά τον αγώνα Γυναικών διεξήχθη ο αγώνας Ανδρών μεταξύ Φ.Ε.Ιωαννίνων και Βολίδας. Στο πρώτο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων , έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ δεν άφησε κανένα περιθώρια στον αντίπαλό της , έτσι νίκησε εύκολα 25-14.

Στο δεύτερο σετ ήλθαν τα πάνω κάτω , αφού τα συνεχή λάθη στα κτυπήματα των αθλητών της Φ.Ε.Ι. και όχι μόνον, έφθασαν τη διαφορά υπέρ της Βολίδας σε διψήφιο αριθμό , στο τέλος του σετ η Φ.Ε.Ιωαννίνων μείωσε σε 22-18 αλλά ήταν αργά και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της Βολίδας με 25-18.

Στο τρίτο σετ η Φ.Ε.Ι. ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκειά του και το πήρε με 25-18.

Στο τέταρτο σετ υπήρξαν εναλλαγές στο σκορ, τελικά όμως η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε με 25-21,   παίρνοντας ταυτοχρόνως και το τρίποντο που γέμισε ικανοποίηση τους αθλητές και τον προπονητή τους , που ο στόχος τους είναι να κάνουν το κάτι παραπάνω από την προηγούμενη περίοδο και κυρίως να παίξουν καλύτερο βόλεϊ , περιορίζοντας τα λάθη τους.

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Θεόπιστος, Τζιάλλας, Πέτσιος, Καλογήρου, Δημοθεόδωρος, Παπασπύρου, Κατσάνος(λίμπερο),Τζώρτζης).

Σχόλια

Comments are closed.