Σιαμέτης: «Με αντίπαλο και τον διαιτητή»

0

Την ήττα εκτός έδρας σε ένα ματς για το οποίο υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Θωμόπουλου, γνώρισαν το μεσημέρι της Κυριακής, οι γυναίκες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη, δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, καθώς κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και πήρε το ροζ φύλλο αγώνος με 56-48.

Οι γυναίκες του ΠΑΣ, ωστόσο είχαν καταφέρει να προηγηθούν με 12-19 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, αλλά σε εκείνο το σημείο τραυματίστηκε η Σταματέλου, με την Σταυρούπολη να παίρνει στη συνέχεια το προβάδισμα, το οποίο και διατήρησε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, δια στόματος του προπονητή Γ. Σιαμέτη, δήλωσαν ότι θα ζητήσουν εξαίρεση του διαιτητή Θωμόπουλου από τα επόμενα παιχνίδια τους, καθώς όπως υποστηρίζουν, τους έχει δώσει τέσσερις τεχνικές ποινές και τρία αντιαθλητικά στους δύο τελευταίους αγώνες που σφύριξε παιχνίδι του ΠΑΣ.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 30-24, 48-40, 56-48

Ε.Ο. Σταυρούπολης (Μπαξεβάνος): Μυγδαλιά 17, Σαμαρά, Αντωνιάδου, Μητρακοπούλου, Πολύχρου 5 (1), Τσαμπάκου 6, Κωστανάκη 17 (1), Κανέλογλου, Τσάνταλη 6 (1), Πεχλιβανίδου 5.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 5 (1), Γιωτίτσα Ε. 3, Βαλέκα, Μεντεσίδου 23 (1), Κατσίδου, Ξανθοπούλου 11, Στεργιούλα, Σταματέλου 4, Γιωτίτσα Δ. 2, Καννή, Μπουκουβάλα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: «Είμαι πάντα ο πιο αυστηρός κριτής της ομάδος μου. Πιστεύω πως για όλα την ευθύνη την φέρουμε εμείς. Δυστυχώς σήμερα όμως είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από τις παίχτριες της Σταυρούπολης και τον διαιτητή κ. Θωμόπουλο. Μετά το Ρύσιο για κακή μας τύχη τον βρήκαμε πάλι μπροστά μας. Σε δύο ματς, μας έχει δώσει τέσσερις τεχνικές ποινές και δυο αντιαθλητικά. Είναι δύσκολο με παίκτριες που είναι μικρές σε ηλικία, να μείνεις συγκεντρωμένος όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Και πάλι όμως είχαμε την τύχη στα χέρια μας. Στο 48-43 χάσαμε δυο lay up μόνες οι παίχτριες μας κάτω από το καλάθι. Δυστυχώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία… οφείλουμε όμως να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε την πολύ δύσκολη φετινή μας προσπάθεια».

Σχόλια

Comments are closed.