image description

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ολική ανατροπή για τα κορίτσια του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, καθώς επικράτησαν στα Τρίκαλα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ με 3-2 σετ ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-0.

Στο 1ο σετ η ομάδα του ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ μετά το αρχικό 5-5 στο σκορ έδειξε ότι ήθελε πιο πολύ τη νίκη, είχε πολύ καλό σέρβις και καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με την ομάδα του ΓΑΣ όπου έκανε πολλά λάθη και ειδικά στην υποδοχή, η οποία δεν βοηθούσε στην ορθή ανάπτυξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η ομάδα των Τρικάλων να φτάσει εύκολα στην κατάκτησή του με 25-17.

Στο 2ο σετ δεν λειτουργούσε τίποτα στην ομάδα του ΓΑΣ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ασκληπιού, η οποία συνέχισε το πολύ καλό αγωνιστικό της προφίλ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο παίρνοντας σε 17΄ το σετ με 25-8.

Η ομάδα των κοριτσιών του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ μετά τις έντονες φωνές του προπονητή Κώστα Τσιούπη άλλαξε τελείως πρόσωπο στο 3ο σετ. Υποδοχή, μπλοκ, άμυνα, επίθεση ως δια μαγείας άρχισαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα η ομάδα του Ασκληπιού να δυσκολεύεται στην ανάπτυξή της. Το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο με μικρές διακυμάνσεις στο σκορ, οι οποίες ανατρέπονταν πότε από τη μια και πότε από την άλλη ομάδα. Τα κορίτσια όμως του ΓΑΣ έδειξαν πιο ψύχραιμα στο τέλος του σετ, το οποίο και πήραν τελικά με 27-29, αν και βρέθηκαν να χάνουν και με 27-26, αναπτερώνοντας τις ελπίδες τους.

Στο 4ο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων κατάφερε να κρατήσει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και με κορυφαία την Κων/να Τζαλαλή, η οποία διέλυσε πραγματικά με τα μπλοκ της την καλύτερη μέχρι εκείνη στιγμή επιθετική λύση των Τρικάλων, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση καθώς πήρε το σετ με 22-25.

Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος των κοριτσιών του ΓΑΣ, τα οποία συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύτιμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη, καθώς επικράτησαν και στο τάι μπρέικ με 11-15.

Η Διοίκηση του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ αισθάνεται την υποχρέωση να δώσει τα συγχαρητήριά της στον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, γιατί με το ενδιαφέρον τους έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε γιορτή το άθλημα του βόλεϊ φέρνοντας κόσμο στο γήπεδο ο οποίος παρακολουθεί με άνεση ακόμη και έναν αγώνα 2h και 17΄ λεπτών όπως ο συγκεκριμένος. Τέλος ευχαριστεί θερμά τους Διοικούντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν ώστε ο ΓΑΣ να φιλοξενηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πόλη των Τρικάλων.

Στην έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν από τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και οι αθλήτριές τους Κουκουτή Όλγα και Κουκουτή Ιωάννα οι οποίες από φέτος αγωνίζονται με τη φανέλα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, αφού σπουδάζουν και οι δύο στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

asklhpios-gas-aponomh

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ– ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(2-3): 25-17, 25-8, 27-29, 22-25, 11-15

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Παναγιάρη): Γεωργοπούλου, Βουλγαράκη, Γιαννή, Χατζηχριστοδούλου, Κοτσίρα(λ), Αθανασοπούλου, Τόλλιου, Γεωργίου, Γιωργάκη, Τσιούκα, Παπαθεοδώρου(λ), Χύτα, Γατσά, Βρακά

ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΣ(Τσιούπης – Βίτσιος): Παπάζογλου, Στεφάνου(λ), Μαγκλάρα, Λάγκα, Κουκουτή Ολγ., Τζαλαλή Κ., Τζαλαλή Σοφ., Παππά-Ζώη, Ασημακίδου, Βαρτζιώτη, Μπιρλαντεάνου, Ντέρου, Κουκουτή Ιωαν., Καλύβα(λ).