Μεγάλη σημασία δίνει η Μπαρτσελόνα στο φιλικό των Ιωαννίνων

0

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε κι επίσημα το φιλικό των βετεράνων της με τους αντίστοιχους του ΠΑΣ κι ο πρόεδρος της Ένωσης, Ραμόν Αλφονσέδα, εξήγησε τους λόγους της επίσκεψης στα Ιωάννινα.

Η Μπαρτσελόνα ταξιδεύει στα Ιωάννινα για το φιλανθρωπικό φιλικό στο πλαίσιο της μεγάλης εκστρατείας αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες ανάμεσα στους παλαιμάχους των «μπλαουγκράνα» και σε αυτούς του ΠΑΣ, στις 18 Νοεμβρίου.

Οι Αρούνα Μπαμπανγκίντα, Γιάρι Λίτμανεν και Γκιόργκι Ποπέσκου θα είναι μεταξύ των ονομάτων που συμμετέχουν στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το φιλικό με τον ΠΑΣ κι ο πρόεδρος της Ένωσης βετεράνων ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Αλφονσέδα, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη εξήγησε του λόγους της πραγματοποίησης του φιλικού.

«Θέλουμε να μεταδοθεί ευρέως αυτή η πρωτοβουλία, να δοθεί στη δημοσιότητα η κατάσταση των προσφύγων. Ο στόχος μας είναι να συνδράμουμε στις δραστηριότητες του Fundació (ίδρυμα υπό την εποπτεία της Μπαρτσελόνα) με την παρουσία των παικτών. Οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι που προέρχονται από τη μεσαία τάξη, που έχουν χάσει τα πάντα κι εμείς θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε.

Η Μπαρτσελόνα είναι més que un club (σ.σ κάτι περισσότερο από μια ομάδα) κι εμείς més que una agrupació (σ.σ κάτι περισσότερο από μία ένωση βετεράνων ποδοσφαιριστών)», υποστήριξε ο Ραμόν Αλφονσέδα.

[Πηγή: sport24.gr]

Σχόλια

Comments are closed.