image description

Τον απίστευτο αριθμό των 26 συμμετοχών έφτασαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ του Νομού Ιωαννίνων. Η περσινή πολύ μεγάλη επιτυχία που είχε η διοργάνωση, αλλά και εν μέρει και η προβολή της, αφού τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων, που είχαν μια δυναμική παρουσία την περσινή σεζόν, φρόντισαν γι’ αυτό, είχαν σαν αποτέλεσμα να υπερδιπλασιαστούν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν. Οι 26 αυτές ομάδες κατανέμονται σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους και ο ανταγωνισμός έχει ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα πλέον.

Για να καταλάβει κανείς τη δίψα των ομάδων για το επόμενο πρωτάθλημα, ήδη οι περισσότερες ξεκίνησαν προετοιμασία, παρότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από αρκετούς χορηγούς, με τα ΜΜΕ να πρωτοπορούν στον τομέα αυτό, εξαιτίας και της… φύσης του επαγγέλματος!

Η προθεσμία υποβολής δηλώσων συμμετοχής έληξε χθες (15/11) και σήμερα είχαμε την ανακοίνωση των 26 ομάδων, ενώ αναμένεται πλέον η απόφαση αν θα μπορέσουν να παίξουν όλες ή θα γίνει κάποια προκριματική φάση για να συμμετάσχουν όσες μπορεί να αντέξει το πρωτάθλημα, βάσει γηπέδων, διαιτητών και γιατρών που μπορούν να είναι διαθέσιμοι.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Η συμμετοχή για το 2ο Εργασιακό ξεπέρασε κάθε προσδοκία…26 συμμετοχές, 26 ομάδες, 26 coach, 312 παίκτες τουλάχιστον!!!

Αλφαβητικά οι ομάδες είναι :
1. AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
2. Αστυνομικοί
3. Δημοτικοί Υπάλληλοι
4. Δικηγόροι
5. ΔΩΔΩΝΗ
6. ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ
7. Εκπαιδευτικοί
8. Έμποροι
9. Επαγγελματίες Υγείας
10.Εστίαση
11.Ιατρικοί Επισκέπτες
12.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ
13.ΙΚΕΑ
14.Μηχανικοί
15.ΜΜΕ
16.ΝΕΜΕΣΙΣ
17.ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ
18.Οικονομολόγοι
19.ΟΤΕ
20.ΠΙΝΔΟΣ
21.Πυροσβέστες
22.ΤΕΙ-ΑΕΙ
23.Τραπεζικοί
24.NATECH
25.RADIO TAXI
26.TERRACOM