Σολτάνι και Καρασαλίδης τα προβλήματα του Λουτσέσκου εν όψει ΠΑΣ

0

Με έμφαση στην τακτική συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC και την Τετάρτη. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές προπονούνται για να είναι έτοιμοι για την επιστροφή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όταν αυτές θα ξεκινήσουν. Το κύριο βάρος στις σημερινές ασκήσεις έπεσε σε θέματα τακτικής με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ξανθιώτικη ομάδα να είναι τα γνωστά (Σολτάνι – Καρασαλίδης) ενώ οι διεθνείς Χατζητερζόγλου Οκάν και Πέτρος Ορφανίδης επέστρεψαν στην βάση τους.

Επίσκεψη στη Σμίνθη

Η Xanthi FC και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιδρύματος στην Σμίνθη, εκδήλωση γνωριμίας των μικρών φίλων της ορεινής περιοχής με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της Xanthi FC Καρίμ Σολτάνι, Θανάσης Παπαγεωργίου και Οκάν Χατζητερζόγλου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.

Οι αθλητές της ομάδας προβάλλοντας τις υψηλές αξίες της ζωής συμβάλλουν στην ίδια την κοινωνία, δίνοντας στα παιδιά το καλό παράδειγμα, εφοδιάζοντάς τα για την μετέπειτα πορεία τους και μαθαίνοντάς τα την εκτίμηση και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους.

Σχόλια

Comments are closed.