
Ο Παναγιώτης Λύγκας που ήταν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα “παρών” και κρίθηκε μέσα από τα δοκιμαστικά ότι μπορεί να πάρει θέση στο ρόστερ, είναι ο παίκτης που συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα ανακοινώσεων της ΠΑΕ.
Αγωνίζεται κυρίως ως εξάρι στη μεσαία γραμμή και πέρυσι με τον Παναργειακό κατέγραψε 20 συμμετοχές, αρκετές εκ των οποίων ήταν 90λεπτες.
Ο Λύγκας είχε ξεκινήσει από την ομάδα της Παραμυθιάς, πήρε μεταγραφή στην Κ17 του Ολυμπιακού, ενώ έχει παίξει επίσης σε Καναλάκι και Θεσπρωτό.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λύγκα.
Ο 22χρονος μέσος έχει αγωνιστεί για τις ομάδες του Παναργειακού, του Ηρακλή, στον Θεσπρωτό, τον Αχέροντα Καναλακίου, την Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης, στο Σούλι Παραμυθιάς και στην Κ17 του Ολυμπιακού.
Παναγιώτη καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ.







