image description

Το Γ’ ημίχρονο του φιλικού αγώνα βετεράνων ΠΑΣ Γιάννινα-Μπαρτσελόνα «παίχτηκε» στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα χθες το βράδυ στο εστιατόριο «Όμιλος» προς τιμήν των παικτών των δύο ομάδων.

Σε μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα, οι παίκτες ΠΑΣ Γιάννινα και Μπαρτσελόνα έγιναν ένα, αφού δεν κάθισαν σε ξεχωριστά τραπέζια Έλληνες και Ισπανοί, αλλά όλοι μαζί έγιναν μία παρέα και εκεί ήρθε και η πρόταση από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα προς τους βετεράνους του ΠΑΣ για ένα φιλικό στο θρυλικό Καμπ Νου! Μάλιστα οι Ισπανοί εξήγησαν ότι θέλουν να τιμούν τους καλεσμένους τους και να αγωνίζονται μέσα στη φυσική έδρα της Μπάρτσα και όχι σε κάποιο βοηθητικό.

Αντάλλαξαν δώρα

Το χθεσινό δείπνο έδωσε την αφορμή στις δύο αποστολές να ανταλλάξουν δώρα μεταξύ τους σε ανάμνηση της χθεσινής ημέρας. Το δώρο του ΠΑΣ Γιάννινα προς τους επίτιμους καλεσμένους του ήταν ένας επάργυρος δίσκος με το σήμα του ΠΑΣ Γιάννινα και την ημερομηνία του φιλικού, το οποίο φιλοτεχνήθηκε στο ΚΕΠΑΒΙ και μία φετινή φανέλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες. Επίσης ατομικά σε κάθε μέλος της αποστολής δόθηκε ένα τσαντάκι με το λάβαρο του ΠΑΣ, το αγαπημένο γλυκό του… Ομπάμα, ο μπακλαβάς, αλλά αυτή τη φορά ο αυθεντικός γιαννιώτικος, ένα μπουκαλάκι τσίπουρο (σ.σ. το οποίο έγινε ανάρπαστο και ξετρέλανε τους Καταλανούς) κι ένα κομπολόι χειροποίητο -επίσης από το ΚΕΠΑΒΙ- του οποίου τη χρήση αντιλήφθηκαν γρήγορα οι άνθρωποι της Μπάρτσα παρατηρώντας τον… Βασίλη Παπαχρήστου!

alfonseda-xristovasilisΗ Μπαρτσελόνα έδωσε από μία φανέλα της στον πρόεδρο και τη συζύγό του με τα ονόματά τους, χάρισε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της, ενώ κράτησε και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να αποτελέσει κι αυτή κάποτε έκθεμα στο μουσείο της!

Έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημάνουμε ότι το Barca Tv έχει καταγράψει τα πάντα όλες αυτές τις μέρες και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το αφιέρωμα που θα παιχτεί στο επίσημο κανάλι της ομάδας, το οποίο θα φιλοξενεί και δηλώσεις των 3 Ισπανών ποδοσφαιριστών της ομάδας, Κόντε, Ναδάλες και Ακόστα.

Στο επίσημο δείπνο ήταν παρόντες επίσης ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας.

 

 

 

 

alfonseda-grace-fanela

*Στις φωτογραφίες πάνω ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και δίπλα η σύζυγός του Χαρίκλεια παραλαμβάνουν τη φανέλα τους από την Μπαρτσελόνα, ενώ κάτω είναι η φανέλα που θα είναι ανάμεσα στα εκθέματα του μουσείου της Μπαρτσελόνα με τις υπογραφές των βετεράνων παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ανάλογη φανέλα με τις υπογραφές των παικτών της Μπαρτσελόνα έχει πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

fanela-barca-veterans-pas