Την ήττα από την καλύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, μια από τις καλύτερες του Βόρειου Ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας, γνώρισαν το μεσημέρι της Κυριακής, οι γυναίκες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη, είχε «ταλαιπωρηθεί» αρκετά καθ’ όλη της εβδομάδας που πέρασε, με απουσίες από τις προπονήσεις (Μεντεσίδου – Ντόκου), ενώ είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα, με ιδιαίτερα δυνατό ρόστερ.

Παρ’ όλα αυτά οι παίκτριες του ΠΑΣ, πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά μόνο αμυντικά και αυτό για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα στον επιθετικό τομέα, κάτι το οποίο κόστισε στις Γιαννιώτισσες.
Έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου, παρά την απουσία της Κυριατζίδου, επικράτησε στα Γιάννινα του ΠΑΣ με 33-56.

Όμως τα δυσάρεστα νέα για τον Γιώργο Σιαμέτη και την ομάδα του δεν σταματούν εδώ. Στο 33ο λεπτό τραυματίστηκε η Ξανθοπούλου, στο γόνατο και πλέον η ομάδα του ΠΑΣ, πρέπει να περιμένει τις αυριανές εξετάσεις της παίκτριας για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, που όλοι εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό, αφού ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΣ και η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια της συγκεκριμένης αθλήτριας.

Δεκάλεπτα: 11-20, 24-37, 29-52, 33-56.

Διαιτητές: Πετανίδου-Τσούλης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σιαμέτης): Ντόκου 10 (2), Γιωτίτσα Ε. 2, Βαλέκα, Καννή, Μεντεσίδου 8, Κατσίδου, Ξανθοπούλου 4, Στεργιούλα, Σταματέλου 6, Παπαδιαμάντη 3 (1), Μπουκουβάλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καπουρνιώτης-Μπορίνος): Νούλα 4, Παγκαλίδου 6 (1), Ταντουρόφσκα 8 (2), Αγαγιώτη, Ζέρβα 2, Σουλτάνη 17 (1), Τότση 2, Ντελή 2, Δημητριάδου 9, Ζήτη, Αγκάνη, Κοτσιάφτη 6.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιώργος Σιαμέτης, δήλωσε: «Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά προβλήματα. Η Ντόκου δεν προπονήθηκε λόγω μιας μικρής θλάσης, η Μεντεσίδου τις δυο τελευταίες μέρες ήταν άρρωστη. Αυτό μας έκανε πολύ πιο δύσκολη την ήδη δύσκολη αποστολή μας να κοντράρουμε την πανίσχυρη ομάδα του Βόλου. Αμυντικά για 3 δεκάλεπτα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιθετικά όμως σίγουρα ήμασταν πολύ κακοί. Αυτό που μας καίει όμως τώρα είναι ο τραυματισμός της Στέλλας. Την άλλη εβδομάδα παίζουμε πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς στη Δράμα και με το ρόστερ που έχουμε δεν επιτρέπεται να λείπει καμία από τις παίχτριες μας από κανένα ματς. Η τύχη στα μέχρι τώρα ματς φαίνεται σαν να μην θέλει να μας βοηθήσει. Σίγουρα όμως θα γυρίσει κάποια στιγμή, αφού… δεν μπορεί να μας πάει έτσι σε όλο το πρωτάθλημα. Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε…».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ