Η αναστάτωση του προγράμματος της Super League δημιουργεί έναν άνευ προηγουμένου αγωνιστικό «Γολγοθά» στον ΠΑΣ Γιάννινα και εφόσον επιβεβαιωθεί και ο προγραμματισμός της 11ης αγωνιστικής για 21-22 Δεκεμβρίου, τότε θα τον υποχρεώσει σε 5 συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες σε διάστημα ενός μήνα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του 2016 στις 12 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, όπου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και από εκεί και μετά παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα είναι με μια βαλίτσα στο χέρι, με πάρα πολλά ταξίδια!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου θα οριστεί ο τελευταίος αγώνας των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Καλλονής και ΠΑΣ Γιάννινα, με τους «κυανόλευκους» να ταξιδεύουν στην Μυτιλήνη. Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο ΠΑΣ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ για την 15η αγωνιστική. Αν η 11η αγωνιστική μπει εμβόλιμη πριν τα Χριστούγεννα, τότε ο ΠΑΣ θα πρέπει να ταξιδέψει στην Ξάνθη σ’ ένα ματς που λογικά θα χρειαστεί να γίνει Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Η αυγή του 2017 θα φέρει τις δύο πρώτες εξ’ αναβολής αγωνιστικές του πρωταθλήματος, γιατί είναι υποχρεωτικό να τελειώσει ο α’ γύρος πριν ξεκινήσει ο δεύτερος.  Τετάρτη 4 και Κυριακή 8 Ιανουαρίου πρόκειται να γίνουν οι δύο αυτές αγωνιστικές, που ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει σε Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη, για τους αγώνες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Εκτός απροόπτου, στις 15 Ιανουαρίου θα επιστρέψει ο ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δηλαδή 1 μήνα σχεδόν μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ