image description

Δίπλα στη Στέλλα Ξανθοπούλου, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, θα βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η νεαρή μπασκετμπολίστρια υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χειρουργηθεί περί τα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σιαμέτης, δήλωσε ότι όλη η ομάδα θα την περιμένει πίσω δυνατή, ωστόσο αυτό θα συμβεί πλέον στο επόμενο πρωτάθλημα, αφού η σεζόν τελείωσε πρόωρα για εκείνη.

Σε ανάρτησή της στο fb η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αναφέρει τα εξής:

Μεγάλη η απώλεια για την ομάδά μας ο σοβαρός τραυματισμός της Στέλλας Ξανθοπούλου. Μετά από εξετάσεις αποδείχτηκε πως πρόκειται για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και η νεαρή αθλήτρια θα οδηγηθεί στο χειρουργείο στα μέσα Δεκέμβρη. Η Διοικούσα επιτροπή του σωματείου υπόσχεται πως θα είναι δίπλα της σε ότι και αν χρειαστεί και της εύχεται να επιστρέψει στα γήπεδα διπλάσια δυνατή.

Ο προπονητής Γιώργος Σιαμέτης δήλωσε: “Αυτή είναι η μαγεία του αθλητισμού που τον καθιστά “ναρκωτικό”. Απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων, λύπη, χαρά και πάλι λύπη. Η ομάδά μας δυστυχώς δεν μπορεί να στερείται τις υπηρεσίες καμιάς παίχτριας, πόσο μάλλον της Στέλλας. Η αλυσίδα έχει ανάγκη όλους τους κρίκους. Οι υπόλοιπες παίχτριες θα πρέπει να καταβάλλουν διπλάσια προσπάθεια τώρα και να παίξουν και για αυτήν. Η Στέλλα συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής μας οικογένειας και την περιμένουμε πίσω με μεγάλη προσμονή”.