image description

Εκτός κουπονιού στοιχήματος θα μείνει η ΠΑΕ Λάρισα του Αλέξη Κούγια, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ως ύποπτο χειραγώγησης περσινό παιχνίδι της με την Παναχαϊκή. Η Λάρισα θα μείνει εκτός στοιχήματος ως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2016-2017.

Οι σημερινές αποφάσεις της ΕΕΑ!

Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :

1. Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό,  μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

2. Κλήση προς επανασυζήτηση  ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  σε σχέση με τις έγγραφες  διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση της ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό,  μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

3. Αίτηση του αθλητή Λάζαρου Φωτιά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-12-16

4. Αίτηση των αθλητών Αθανάσιου Καρύδα, Σωτήριου Γκιουλέκα, Πέτρου Νοέα και Νικολάου Στυλιανού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ. (Εξ αναβολής)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

5. Αίτηση του τρίτου Τουκμενίδη Μηνά περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής    της ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 8-12-16

6. Αίτηση της  ΚΑΕ ΝΕΑ ΑΕΚ για έγκριση μεταφοράς της έδρας της, από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας στο Δήμο Ηρακλείου.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ