
Τις εγκαταστάσεις του Άτλα επισκέφθηκε ο υπεύθυνος λειτουργίας των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κ. Βούρτσης, που μάλιστα προσκάλεσε τη γιαννιώτικη ομάδα στο τουρνουά “Κατσούρης” που το 2026 θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σε ανακοίνωσή της η σχολή ποδοσφαίρου του Άτλα αναφέρει:
“Την Παρασκευή και το Σάββατο είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τον Υπεύθυνο Λειτουργίας των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, κ. Κωνσταντίνο Βούρτση.
Κατά την επίσκεψή του παρακολούθησε τις προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων Κ14–Κ16, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και τη δουλειά που γίνεται στη Σχολή μας.
Παράλληλα, μας απηύθυνε επίσημη πρόσκληση για συμμετοχή στο ιστορικό Τουρνουά «Κατσούρης», το οποίο διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το 2026, μάλιστα, το τουρνουά θα έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου — ένα γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για τη Σχολή μας.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του, τον χρόνο του και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο έργο μας”.






