Πετράκης: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί»

0

Πλήρης ικανοποίηση στον ΠΑΣ Γιάννινα για την επιστροφή στις νίκες, αλλά και για την πολύ καλή εμφάνιση. Δυστυχώς, όμως, το γήπεδο στέρησε από την ομάδα μια πολύ πιο άνετη νίκη, με τον κ. Πετράκη να ρίχνει το… μπαλάκι στη διοίκηση.

Πάντως ο κ. Χριστοβασίλης στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είπε σε πηγαδάκι ότι κάτι θα γίνει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, που για ένα μήνα δεν θα γίνονται αγώνες στα Γιάννενα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

«Μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, μια πολύ καλή εικόνα, μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη, που τη χρειαζόμασταν, απέναντι σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες αγωνιστικές. Κατά διαστήματα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε δημιουργία, ευκαιρίες, 2 δοκάρια, μπορούσαμε κι άλλο γκολ, ο αντίπαλος δεν κατάφερε να κάνει κάτι και να δημιουργήσει προϋποθέσεις ευκαιρίας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξή του».

Για το γκολ του Κοζορώνη που έγινε ένας ακόμα παίκτης που σκοράρει κι αν ο πλουραλισμός στο σκοράρισμα είναι δείγμα του ότι ο ΠΑΣ μπορεί να πάει ψηλά: «Το ότι σκόραρε ο Βαλάντης είναι σημαντικό γι’ αυτόν. Για να πας μπροστά, όμως, ως ομάδα υπάρχουν δεκάδες παράγοντες. Το ποδόσφαιρο είναι πολυπαραγοντικό. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε άλλος ένας παίκτης μας, αλλά δεν λέει μόνο του κάτι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλη την ομάδα».

Για το κακό γήπεδο: «Δεν είναι η δουλειά μου να ξέρω τι συμβαίνει. Απλώς δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι. Δεν το αναδεικνύω ως θέμα, γιατί αν αναδεικνύεις κάτι πρέπει και να το λύσεις. Θα τοποθετηθεί επίσημα η ομάδα, αν θα γίνει κάτι να επιδιορθωθεί».

Και για το κύπελλο που παίζει ο ΠΑΣ την Τρίτη με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, είναι καλή ευκαιρία να παίξουν παιδιά που τα πιστεύω, θα δοθεί χρόνος και σε άλλους παίκτες».

Σχόλια

Comments are closed.