image description

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League 2 γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία στο πρόγραμμα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Καμπανιακού, στην πραγματικότητα όμως την εφηβική ομάδα του Πανθρακικού. Απλώς οι δύο ακαδημίες συνεργάζονται υπό τη “σκέπη” του Καμπανιακού που είναι ομάδα Super League 2.

Η ομάδα του Καμπανιακού κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στο ματς με τον Πετρόπουλο, με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 17ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καμπανιακός πέτυχε ακόμα ένα γκολ με τον Μαχαίρα, με τον Μπανταβέλη να έχει αποκρούσει ασθενώς σε τετ α τετ, την μπάλα να σταματάει από αμυντικό πάνω στη γραμμή, ο οποίος προσπάθησε να τη διώξει με το κεφάλι, αλλά την έστειλε πάνω στον σκόρερ των γηπεδούχων που την προώθησε στα δίχτυα από το 1 μέτρο.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το LEGA TV