image description

Μία σπουδαία επιτυχία ήρθε για τον αθλητή του Σπάρτακου Ιωαννίνων Ευθύμιο Γκόλια, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -81 κιλών στο διεθνές τουρνουά τζούντο που διεξήχθη στο Νις της Σερβίας.

Ο αθλητής του Σπάρτακου πραγματοποίησε εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, αντιμετωπίζοντας δυνατούς αντιπάλους και επιδεικνύοντας υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης, αγωνιστικότητας και πειθαρχίας. Με σταθερή πορεία σε όλους τους αγώνες του, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της κατηγορίας του, εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο και την πόλη των Ιωαννίνων.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας, της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς του αθλητή, καθώς και της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλεται στον σύλλογο για την ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος του τζούντο.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συγχαίρουν θερμά τον Ευθύμιο Γκόλια για τη σημαντική αυτή διάκριση και του εύχονται υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.