image description

Πρόγραμμα ανάπτυξης της Κωπηλασίας με στόχο την αξιολόγηση αρχάριων αθλητών και αθλητριών υλοποιεί αυτή την περίοδο ανά την Ελλάδα η Κωπηλατική Ομοσπονδία και στο πλαίσιο αυτό, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο δοκιμάστηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Η νέα «φουρνιά» κωπηλατών του Ομίλου είναι, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, η μεγαλύτερη από κάθε άλλο σωματείο της χώρας και πέρασε τα τεστ αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις! Στις πρόσφατες δοκιμασίες, που έγιναν στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ομίλου αλλά και στο διπλανό γήπεδο του ΕΑΝΚΙ, συμμετείχαν 20 αθλητές γεννημένοι τα έτη 2003 – 05, υπό την επίβλεψη του Αποστόλη Γκουντούλα, υπεύθυνου προπονητή Τομέα Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ και με τη βοήθεια της τεχνικής ομάδας του Ν.Ο.Ι..

noi-test-2016-2

Σε δηλώσεις του ο Α. Γκουντούλας σημείωσε ότι το επίπεδο του Ν.Ο.Ι. είναι όπως πάντα υψηλό, τόσο όσον αφορά στον αριθμό των νεαρών αθλητών του όσο και από τεχνική άποψη. Σ’ αυτό, όπως είπε, βοηθούν οι πολύ καλές συνθήκες που προσφέρει η Παμβώτιδα για τις προπονήσεις τους και φυσικά οι προπονητές του Ομίλου που καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα Ανάπτυξης της Κωπηλασίας που υλοποιεί η Ομοσπονδία, ο Α. Γκουντούλας τόνισε ότι «προσπαθούμε ουσιαστικά να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο στα παιδιά, να τα κάνουμε να παθιαστούν με το άθλημα και να τα πείσουμε ότι όσο πιο πολύ χρόνο αφιερώσουν, τόσο πιο πολύ θα τους αρέσει η Κωπηλασία».