image description

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συνάντηση Ερασιτέχνη ΠΑΣ, Σιόντη, δικηγόρων των δύο πλευρών, καθώς και μελών του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα και των Old Fans.

Οι δύο πλευρές σηκώθηκαν από το τραπέζι χωρίς να υπογραφεί συμφωνία ή να συμφωνηθεί το πλαίσιο κάποιας συνεργασίας.

Παρ’ όλα αυτά αναμένονται ανακοινώσεις που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το πως θα κινηθεί ο καθένας από εδώ και στο εξής, με γνώμονα να μπορέσει να κατέβει η ομάδα στο πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές και να αποφύγει το σενάριο του τοπικού.

Εν τω μεταξύ, κανονικά έγινε το μεσημέρι η προπόνηση των ποδοσφαιριστών, που κι εκείνοι αναμένουν στο ακουστικό τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Θεωρητικά, αν δεν κατατεθούν προσφυγές, οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αποχωρήσουν ακόμα.