image description

Μια άριστη διαιτησία είχε ζητήσει ο Σάββας Θεοδωρίδης για το παιχνίδι της Δευτέρας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η ΚΕΔ πέτυχε τον “άριστο” στο πρόσωπο του Αναστάσιου Παπαπέτρου (Αθηνών). Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Αθηνών είχε παίξει στο φετινό παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 1-2. Πέρυσι είχε σφυρίξει στα ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής 2-2 για το πρωτάθλημα, Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 και Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-4.

Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας), που ήταν διαιτητής του αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και τον οποίο η ΠΑΕ κατηγορεί ότι δεν εφάρμοσε τους κανονισμούς για διακοπή ενός αγώνα. Η προσοχή του κόσμου πρέπει να είναι τεράστια, καθώς θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στα Γιάννενα, αυτά που είχε “ξεχάσει” στην Θεσσαλονίκη.

Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής), για τον οποίο τόσα πολλά έχουν λεχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, απ’ όταν του έκαψαν το σπίτι για να μην αναλάβει αρχιδιαιτητής!