image description

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ-15 του ΠΑΣ Γιάννινα στην Λάρισα, με το τελικό 0-1 να μην αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά ποιότητας, καθώς ο ΠΑΣ είχε καταιγισμό χαμένων ευκαιριών και 3 δοκάρια!

Οι παίκτες του Τάσου Ανθυμιάδη βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα και λίγο έλλειψε να μιμηθούν τη μεγάλη ομάδα, που είχε διασύρει την ομάδα του κάμπου με 4-0.

Ο ΠΑΣ είχε δύο δοκάρια στο α’ μέρος με τον Λώλη να τα σημαδεύει την πρώτη φορά με απευθείας χτύπημα φάουλ και τη δεύτερη φορά να τη στέλνουν οι ίδιοι οι Λαρισαίοι στο δοκάρι τους σε προσπάθεια απόκρουσης της μπάλας. Η τρίτη φορά, όμως, ήταν και φαρμακερή. Ο Λώλης εκτέλεσε φάουλ στο 67ο λεπτό, πάλι η μπάλα πήγε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά πετάχτηκε ο Τσιούτσιος και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Έτσι αποκαταστάθηκε η «αδικία», αφού ο ΠΑΣ έπρεπε να είχε σκοράρει σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

ΑΕΛ (Βασίλης Νάρης): Κολοβός, Μαγιάκος, Τσιμπόλης, Παπακωσταντίνου, Τέλιος, Τσουμάνης Κων., Μιλτιάδης, Μπουζούκης, Τσουμάνης Μιχ., Σουλίδης, Σταύρος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Τάσος Ανθυμιάδης): Βακαλόπουλος, Τσιούτσιος, Τσιάκαλος, Πεπόνης, Γεωργούλας, Παππάς, Νάτσιας, Λώλης, Κλεισούρας, Γούκος, Λέκκας

Έπαιξαν και οι Στεργίου, Μπίνας, Τζιάλλας, Γιαννούλης

2η Αγωνιστική – 2ος Γύρος

ΑΓΩΝΑΣ SCORE
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Π.Α.Ο.Κ. 0 – 6
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 2 – 0
Α.Ε.Λ.-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
Βαθμολογία Όμιλος B’
# ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘ.
1 Π.Α.Ο.Κ. 7 21
2 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 6 12
3 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 7 10
4 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 6 10
5 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 5 6
6 Α.Ε.Λ. 6 3
7 ΒΕΡΟΙΑ 5 0