image description

Την Κυριακή 18/12/2016 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η xριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση των ακαδημιών του Ioannina Basketball Club.

Στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προσήλθαν άνω των ενενήντα (90) μικρών αθλητών των προσκεκλημένων μας σωματείων, Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ και Ν.Α.Ο. ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, και μαζί με τους δικούς μας αθλητές δημιούργησαν μια μοναδική, εορταστική και αθλητική ατμόσφαιρα. Από 11:00 έως 17:00 όλα τα παιδιά έπαιξαν εναλλάξ αγώνες και πέρασαν μια καταπληκτική μέρα με το άθλημα που τόσο αγαπούν. Οι γονείς έδωσαν τη δική τους νότα παίζοντας έναν εικοσάλεπτο αγώνα και συμμετέχοντας θετικά στην προσπάθεια των παιδιών τους.

Το μεσημέρι όλοι, μικροί και μεγάλοι, με σύμμαχο τον καιρό απόλαυσαν στον προαύλιο χώρο ένα σύντομο αλλά απολαυστικό γεύμα που ήταν χορηγία του  Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων “ΠΙΝΔΟΣ”, της Φοιτητικής Λέσχης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Εργαστήριου Χαλβαδοποιίας και Λουκουμιών “ΧΡΙΣΤΙΝΑ” της οικογένειας Καλαμπόκη, των Ζαχαροπλαστείων «Μάντζιος», της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε, αλλά και των καταπληκτικών μαμάδων των αθλητών του IBC.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για τις ανάγκες των συσσιτίων του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου που βοηθούν καθημερινά μεγάλο πλήθος συμπολιτών μας.

Ευχαριστούμε πολύ το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για τη παραχώρηση του χώρου, τις γειτονικές και αγαπητές ακαδημίες της Παραμυθιάς και της Κερκύρας για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, τους χορηγούς μας για την έμπρακτη στήριξη τους και όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται και υποστηρίζουν το εγχείρημά μας για αναβάθμιση του μπάσκετ στην πόλη μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, καρδιές γεμάτες αγάπη για τους συνανθρώπους μας, όρεξη για ζωή και πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ