Μία συνεργασία με πολύ θετικό αποτύπωμα ανάμεσα σε Άτλα και Αλέξη Μιχαήλ στα τμήματα γυναικών του συλλόγου, ολοκληρώθηκε, καθώς οι δύο πλευρές δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους.
Υπό τις οδηγίες του Αλέξη Μιχαήλ η ομάδα γυναικών κατέκτησε την 5η θέση στη Β’ Εθνική, η Κ17 την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι μισές και πλέον αθλήτριες της πρωταθλήτριας κορασίδων της ΕΠΣΗΠ προέρχονταν από τον Άτλαντα.
Ο Μιχαήλ ετοιμάζεται πλέον για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ η ομάδα τον αποχαιρέτησε με την παρακάτω ανακοίνωση:
Ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος – Ευχαριστούμε, Αλέξη!
Ο Atlas Epirus WFC ευχαριστεί θερμά τον Αλέξη Μιχαήλ για την πολύτιμη προσφορά και την αφοσίωσή του στη γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας τα τελευταία δύο χρόνια.
Με συνέπεια, εργατικότητα και αγάπη για το ποδόσφαιρο, ο Αλέξης ανέλαβε να καθοδηγήσει μια ομάδα που αρχικά αποτελούνταν κυρίως από νεαρές αθλήτριες, οι οποίες έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Στην πορεία, η ενσωμάτωση έμπειρων ποδοσφαιριστριών ενίσχυσε σημαντικά το σύνολο, προσφέροντας ποιότητα, προσωπικότητα και πολύτιμη καθοδήγηση στις νεότερες αθλήτριες. Ο ιδανικός συνδυασμός νιάτων και εμπειρίας συνέβαλε καθοριστικά στην αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας, η οποία ολοκλήρωσε δύο συνεχόμενες σεζόν καταλαμβάνοντας την 5η θέση στη Β’ Εθνική.
Η πορεία αυτή συνοδεύτηκε από σημαντικές επιτυχίες, με κορυφαία τη 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ17, ενώ πολλές από τις αθλήτριες αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της Μικτής Ομάδας Γυναικών της ΕΠΣ Ηπείρου, η οποία κατέκτησε την 1η θέση στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και σε όλο το προπονητικό επιτελείο που συνέβαλε στην προσπάθεια της ομάδας. Στον προπονητή τερματοφυλάκων Στάθη Κανδηλάπτη, ο οποίος αποτέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου και στη συνέχεια στον Διαμαντή Κουκουλάρη, που συνέχισε με τον ίδιο επαγγελματισμό το έργο του, καθώς και στον γυμναστή Ιάσονα Παπαστράτο, για την πολύτιμη συμβολή τους στην καθημερινή λειτουργία και την αγωνιστική εξέλιξη της ομάδας.
Αλέξη, σε ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό, το ήθος και τη σημαντική παρακαταθήκη που αφήνεις στον σύλλογό μας. Η συμβολή σου στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και στην εξέλιξη αυτών των αθλητριών θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για την οικογένεια του Atlas.
Σου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, προσωπική ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής και επαγγελματικής σου πορείας.

